Tietoa meistä
TunneSuunta Oy on vuonna 2025 perustettu hyvinvoinnin edistämisen palvelua tarjoava yritys Kymenlaakson alueella. TunneSuunnan kohderyhmään kuuluvat kaikenikäiset ihmiset, perheet sekä ryhmät, jotka haluavat kehittää omaa tai läheistensä hyvinvointia. TunneSuunta tarjoaa myös erilaisia elämyksiä ja mukavia rentoutushetkiä kiireisen arjen keskelle.
TunneSuunta tarjoaa ammatillisena palvelunaan esimerkiksi yksilöllistä eläinavusteista neuropsykiatrista valmennusta ja perhevalmennusta, jossa eläimet ja luonto toimivat luontaisena apuna ihmisten hyvinvoinnin tukemisessa. Lisäksi TunneSuunta tuottaa palvelunaan peli- ja legoavusteista valmennusta.

Ammattitaitoiset valmentajat
TunneSuunnan työntekijät ovat helposti lähestyttäviä ja korkeasti alaan koulutettuja ammattilaisia. He hyödyntävät työssään muun muassa lähihoitajan, sosionomin, neuropsykiatrisen valmentajan, perhetyön, kriisityön, päihdetyön, traumatyön, vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian, eläin/hevosavusteisuuden sekä luontoyhteyden osaamistaan. Lisäksi heillä on useamman vuoden työkokemus lastensuojelun alalta.
TunneSuunnan valmentajat

Katja Juurela
✅ Lähihoitaja
✅ Eläinavusteinen neuropsykiatrinen valmentaja
✅ Eläinavusteinen työ ry:n hallituksen jäsen

Jarno Salovaara
✅ Sosionomi (YAMK)
✅ Lähihoitaja
✅ Neuropsykiatrinen valmentaja
TunneSuunnan eläinasukkaat
TunneSuunnan merkitys 💡
Tunnesuunta tarkoittaa henkilön tai ryhmän tunteiden ja mielialan suuntaa tai suuntautumista. Se viittaa siihen, mihin suuntaan tunteet ohjaavat käyttäytymistä ja reaktioita, kuten positiiviseen tai negatiiviseen suuntaan. Tunnesuunta voi olla esimerkiksi:
- Positiivinen tunnesuunta: Tunteet, jotka vievät kohti iloa, tyytyväisyyttä, rakkautta tai onnellisuutta.
- Negatiivinen tunnesuunta: Tunteet, jotka vievät kohti surua, vihaa, pelkoa tai ahdistusta.
Tunnesuunta tarkoittaa myös henkistä tai emotionaalista suuntaa, jossa yksilö tai ryhmä kokee olevansa tietyssä tunteiden tilassa tai suuntautuvan johonkin tiettyyn tunneperäiseen kokemukseen. Tällöin se voi liittyä esimerkiksi itsetuntemukseen, ihmissuhteisiin tai elämäntilanteisiin.